Inloggen0578 577179   ⋅   info@beteccontrols.nl

Sinds kort hebben wij onze prijzen aangepast van het Thermokon assortiment. Wij kunnen nu echter de lagere prijzen uit de Thermokon catalogus aanbieden. Dit kan gevolgen hebben voor uw korting. In de praktijk bent u vaker iets goedkoper uit. Als u meer wilt weten neem dan contact met onze verkoopafdeling op en laat u verassen door een mescherpe aanbieding!

De nieuwste prijslijst met daarin o.a. alle nieuwe prijzen en producten van Thermokon kunt u nu gewoon downloaden of onze verkoopafdeling mailt het u graag toe.

Het uniforme ontwerp van de "NOVOS" -serie met verschillende configuratie-opties en de slimme behuizing, die met name gericht is op designgerichte toepassingen, onderstreept dat NOVOS aan de hoogste eisen voldoet.

De vlakke vingerafdruk ongevoelige behuizing biedt mogelijkheden om deze aan de wand  aan te passen door een aangepaste gekleurde hoesfilm te kiezen.

Het portfolio van ruimteregelaars en sensoren kan worden toegepast op verschillende toepassingen van moderne gebouwautomatisering door temperatuur, vochtigheid, CO2 of VOC-gassen te detecteren om de airconditioning, helderheid en zonwering in de ruimte te regelen.

Lees meer: NOVOS - de nieuwe ruimteregelaars en sensoren van THERMOKON

Ja hoor, het is weer zover. De eerste leveranciers met prijsverhogingen voor 2019 hebben zich al gemeld.

De producten van Belimo zullen per 1 januari 2019 met gemiddeld 3% omhoog gaan. 

De producten van Alre zullen per 1 januari 2019 met gemiddeld 2,65% (das knap berekend) omhoog gaan.

De producten van Seikom zullen per 1 januari 2019 met gemiddeld 3,6% omhoog gaan.

De producten van Thermokon zullen per 1 april 2019 met gemiddeld 2,6% omhoog gaan.

De producten van Beck, Djadun, HK Instruments en Titec worden niet verhoogd.

Als u in 2018 besteld  en voor levering in uiterlijk januari 2019 worden deze natuurlijk voor de "oude" prijs geleverd. De nieuwe prijzen zullen wij, zodra deze beschikbaar zijn op onze website en in een prijslijst plaatsen.

Onze prijslijst 2019 is beschikbaar voor download! Extra vol en compleet dit jaar. Het kan natuurlijk gebeuren dat u iets niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, ons assortiment is vele malen groter dan wij u kunnen laten zien.

Wanneer u geregistreerd en ingelogd bent kunt u onder de menukeuze "Prijslijst 2019" onze prijslijst downloaden. U kunt deze in Excel xls formaat en kunt u sorteren of filteren naar believen. Het is ook beschikbaar in pdf formaat, nadeel is echter dat sommige kolommen niet altijd geheel leesbaar zijn. Heeft u vragen of wilt u deze liever via e-mail ontvangen. Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Let op! Zowel de prijzen als de kortingstructuur voor Thermokon producten gaan in April 2019 wijzigen. 

Belimo biedt u dankzij een compleet assortiment sensoren, alle HVAC-veldapparatuur die u nodig heeft. De sensoren voor het meten van temperatuur, vocht, luchtkwaliteit en druk zijn ontworpen voor een naadloze integratie in alle belangrijke gebouwautomatiserings- en besturingssystemen. Verdere voordelen zijn:

Eenvoudige installatie dankzij snelsluitend klik-deksel en afneembare montageplaat
Voldoet aan NEMA 4X / IP65 en UL voor veeleisende en -buitentoepassingen
Eenvoudige inbedrijfstelling en parametrering via BACnet en Modbus-communicatieprotocollen
Tijd- en kostenbesparing tijdens het bedraden, dankzij montage zonder gereedschap en beveiliging van de uitgangen
5 jaar garantie en topkwaliteit die wordt gewaarborgd door perfecte service en support

 

Flyer Belimo sensoren (pdf)