0578 577 179

Bestellen of informatie

FabrikantenAlle informatie en datasheets op één plek!

Schischek-Rotork

Als sinds 1987 is Betec Controls de leverancier van Schischek Explosiebeveiligings producten voor de HVAC in de Benelux.

Explosiebeveiliging omvat meer dan risicoanalyse en statistieken. De realiteit van explosiebeveiliging gaat over veiligheid en het redden van levens. Explosiebeveiliging mag niet aan het toeval worden overgelaten.

Schischek in Langenzenn, Duitsland, is sinds 1975 het bedrijf dat door organisaties over de hele wereld wordt vertrouwd om explosieveilige klepaandrijvingen, sensoren en controllers te leveren voor hun veiligheidskritische explosieveilige HVAC-vereisten.

Deze producten worden wereldwijd gebruikt, in duizenden faciliteiten: technische gebouwen, fabrieken, chemische, farmaceutische en petrochemische industrie, compressorstations en offshore platforms, olie- en gaspijpleidingen. 

Sinds enkele jaren is Schischek overgenomen door Rotork en is de naam aangepast naar Rotork Schischek.

EX apparatuur produceren vereist zorgvuldigheid en er komt vaak veel handwerk bij kijken. Levertijden kunnen daardoor (veel) langer zijn dan u gewend bent. Desondanks hebben wij vaak wel een aantal producten op voorraad.

Hieronder kunt u de assortimentoverzichten en informatie over specifieke producten als pdf inzien of downloaden. Heeft u dan nog vragen? Bel ons op (0578) 577170, wij staan u graag te woord!